Udebehandlinger

Tilbydes til ældrecentre, bosteder, hospitaler eller til folk i egen bolig.

Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde med evt. personale og de pårørende for at skabe gode rammer og opnå den bedste behandling.

Er det nødvendigt at inddrage sundhedsfagligt personale for at holde dine fødder sunde, vil vi altid spørge om mundtligt samtykke fra dig først, dette noters i journalen som dokumentation da vi i kraft af vores autorisation har tavshedspligt.

650,-

Priser er fra & inkl. moms

Kørsel er inkluderet

En let og tilgængelig løsning

Kørsel til din adresse er inkluderet i prisen med mindre andet er angivet eller behandlingen indgår som en del af en anden behandling.

Du er i fokus

Det handler om individet

Alle behandlinger planlægges individuelt og under hensyntagen til den enkelte.

Vi kører ud

Undgå gener og smerter

Såfremt dit hjem ligger mere end 10 km fra Brøndby, vil der blive pålagt 50 kr. ekstra i kørselsgebyr. Samme er gældende for eventuelle parkeringsbilletter.

null

Er du ny klient?

  • For at give dig den bedst mulige behandling hele vejen er det vigtigt at holde styr på udvikling og historik. Derfor opretter vi altid en journal til vores nye klienter
Oprettelse af journal 115 kr.
null

Fodbehandling

  • I forbindelser med din behandling kan vi nu også tilbyde ekstraservices. Du skal blot huske at angive det ved bestillingen.
Alm. fodbehandling 495 kr.
Del behandling 375 kr.
Kompliceret behandling 585 kr.
Bøjlebehandling 245 kr.
null

Praktisk info

  • Der skal bruges et bord eller en stol samt en stikkontakt til klinikkens maskine.
  • Der skal være et håndklæde eller lignende til rådighed
  • Og behandleren rydder op efter sig selv, så dit hjem er som inden ankomst.

Det er vigtigt for os, at du som klient kender til forløbet og er tryg allerede inden opstart

Din behandlingsproces starter med, at du booker en konsultation à 1 times varighed hos os. På udebehandlinger sker al booking udelukkende ved telefonisk kontakt og kan derfor ikke gøres via vores online bookingsystem.

God forberedelse er alfa og omega, hvis din behandling skal forløbe gnidningsfrit. Derfor skal du forinden behandlingen sørge for ikke at have neglelak på tåneglene og undlade at smøre dine fødder ind på selve behandlingsdagen. Hvis du er over 65 år og ønsker helbredstillæg, skal du ansøge herom.

Når vi ankommer, bliver du budt hjerteligt velkommen af vores venlige personale. Vi sørger for, at rammerne er så behagelige og trygge som overhovedet muligt, så du føler dig godt tilpas inden og under behandlingen. Ved hver behandling føres der desuden journal, så du kan vide dig sikker på, at der er styr på sagerne. Det vigtigste for os er, at du får en tryg og god oplevelse.

Praktisk info

  • Der skal bruges et bord eller en stol samt en stikkontakt til klinikkens maskine.
  • Der skal være et håndklæde eller lignende til rådighed.
  • Behandleren rydder op efter sig selv, så dit hjem er som inden jeg kom.

Når behandlingen er overstået, foretager vi en faglig evaluering, hvor vi vurderer dit videre forløb. Sammen med dig lægger vi her en individuel plan for dig, så vi kan sikre, at du bliver hjulpet bedst muligt på vej og ikke løber ind i de samme problemer igen fremover.

Selvom det kan lyde lidt hårdt, håber vi faktisk ikke at se dig igen, når forløbet er afsluttet. Forhåbentlig er dine problemer blevet udbedret, og du er blevet klædt godt på til at forebygge og undgå fremtidige gener. Det kræver dog, at du rent faktisk følger vores specialisters vejledning og den skræddersyede plan, vi har lagt for dig.

null

Tal med en behandler

Har du spørgsmål til klinikken, eller ønsker at book tid pr. telefon kan du altid ringe til os inden for klinikkens åbningstider man – fre 8-16 eller sende en mail.
null

Book en aftale

Slip for ventetiden i telefonen eller vores telefonsvare uden for åbningstiderne og book en aftale med det samme via vores online aftale kalenderBook aftale nu »

© 2024 Code and design by Replace

Log in with your credentials

Forgot your details?