Klinikken

Hos Fod i balance er vi statsautoriserede fodterapeuter –
dette er din garanti for professionelle behandlere

Den korte version af historien

Klinikken i Brøndbyvester på Kirkebjerg Torv har eksisteret i mere end 25 år og rummer derfor på en masse gode historier. I 2017 overtog Janne klinikken som gennemgik en større renovering for, fortsat at kunne følge med kundernes behov og ønsker. I dag er klinikken derfor åbnet op med et større lysindfald og en ambition om at yde en kundeservice udover det sædvanlige.

null

Certificeret

  • Vi er statsautoriseret for en bedre behandling

Se Certifikater »

null

Janne Löween

  • Indehaver/Statsautoriseret fodterapeut
  • Er tidligere uddannet social og sundhedshjælper samt social og sundhedsassistent og har i flere år arbejdet i sundhedssektoren. I Juli 2016 blev jeg uddannet statsautoriseret fodterapeut. Janne startede op som udekørende og i Juli 2017 overtog hun klinikken på kirkebjergtorv efter at have været vikar i ca. 6 mdr. I dag arbejder hun på klinikken og kører fortsat også ud på hjemmebehandlinger.

Marie S Henriksen

Marie er oprindelig uddannet salgsassistent, og i 2017 uddannede hun sig til fodplejer.

I arbejdet som forplejer fik Marie øjnene op for en ny og spændende verden, men syntes der manglede noget dybere viden.

Marie søgte ind på fodterapeut skolen og blev optaget i 2021, og i juli 2022 kunne hun kalde sig statsautoriseret fodterapeut.

Marie er primært at træffe i klinikken: Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Det er vigtigt for os, at du som klient kender til forløbet og er tryg allerede inden opstart

Din behandlingsproces starter med, at du booker en konsultation à 1 times varighed hos os. Det sker ganske simpelt via vores online bookingsystem her på hjemmesiden – nemt og hurtigt. Mange nøjes med kun at booke og får udredning med det samme.

Ethvert forløb hos os tager udgangspunkt i et indledende møde, som du booker online her på hjemmesiden. På mødet foretages en grundig udredning af dine personlige udfordringer og behov, hvorefter du præsenteres for behandlingsmulighederne samt et forslag til et skræddersyet forløb. Mødet afholdes af vores kompetente specialister, der også sørger for at rådgive dig om forebyggende og plejende tiltag.

God forberedelse er alfa og omega, hvis din behandling skal forløbe gnidningsfrit. Derfor skal du forinden behandlingen sørge for ikke at have neglelak på tåneglene og undlade at smøre dine fødder ind på selve behandlingsdagen. Hvis du er over 65 år og ønsker helbredstillæg, skal du ansøge herom, inden du ankommer til klinikken.

Når du ankommer til klinikken, bliver du budt hjerteligt velkommen af vores venlige personale. Vi sørger for, at rammerne er så behagelige og trygge som overhovedet muligt, så du føler dig godt tilpas inden og under behandlingen. Ved hver behandling føres der desuden journal, så du kan vide dig sikker på, at der er styr på sagerne. Det vigtigste for os er, at du får en tryg og god oplevelse.

Når behandlingen er overstået, foretager vi en faglig evaluering, hvor vi vurderer dit videre forløb. Sammen med dig lægger vi her en individuel plan for dig, så vi kan sikre, at du bliver hjulpet bedst muligt på vej og ikke løber ind i de samme problemer igen fremover.

Selvom det kan lyde lidt hårdt, håber vi faktisk ikke at se dig igen, når forløbet er afsluttet. Forhåbentlig er dine problemer blevet udbedret, og du er blevet klædt godt på til at forebygge og undgå fremtidige gener. Det kræver dog, at du rent faktisk følger vores specialisters vejledning og den skræddersyede plan, vi har lagt for dig.

null

Tal med en behandler

Har du spørgsmål til klinikken, eller ønsker at book tid pr. telefon kan du altid ringe til os inden for klinikkens åbningstider man – fre 8-16 eller sende en mail.
null

Book en aftale

Slip for ventetiden i telefonen eller vores telefonsvare uden for åbningstiderne og book en aftale med det samme via vores online aftale kalenderBook aftale nu »

© 2024 Code and design by Replace

Log in with your credentials

Forgot your details?