Fodvorter

Fodvorter er en virusinfektion kaldet HPV virus som er meget smitsom – dog uskadelig. Både børn og voksne kan få fodvorter og de kan til tider være meget generende. Sidder de under foden kan de være smertefulde at gå på og børn kan være flove over dem.

Vi tilbyder laserterapi til at behandle fodvorter. Laseren virker ved at stimulere ens eget immunforsvar til mere effektivt at bekæmpe vorten. Behandlingen er smerte og risiko fri og derfor meget velegnet til børn og voksne.

Du skal komme til behandling 2 gange om ugen. Antallet af behandlinger varierer. Der vejledes altid i forebyggelse af smitte.

pris 270-375

270,-

Priser er fra & inkl. moms

Effektivt og professionelt

Frysning, laser, skrabning, beskæring  eller opløsning

Vi har stor erfaring med at fjerne fodvorter, og du er altid garanteret professionel behandling med pålideligt udstyr.

Individualiseret og trygt

Tilpasset efter dine behov

Vores behandling af fodvorter er altid skræddersyet efter dine behov, så du føler dig sikker og tryg fra start til slut.

Årsag og efterbehandling

Forebyggelse og vejledning

Vi tilser dine fodproblemer og identificerer den bagvedliggende årsag til dine lidelser af hård hud og vorter samt vejleder i forebyggende efterbehandling og pleje.

null

Er du ny klient?

  • For at give dig den bedst mulige behandling hele vejen er det vigtigt at holde styr på udvikling og historik. Derfor opretter vi altid en journal til vores nye klienter
Oprettelse af journal 115 kr.
null

Tilkøb

  • I forbindelser med din behandling kan vi nu også tilbyde ekstraservices. Du skal blot huske at angive det ved bestillingen.
Fodmassage 510-590 kr.
Lakering af negle 120 kr.
null

Udebehandling

  • Har du behov for at vi kommer til dig og behandler kan dette sagtens lade sig gøre. Et ekstra gebyr på 100 kr. kan forekomme afhængig af lokationen
Læs mere »

Det er vigtigt for os, at du som klient kender til forløbet og er tryg allerede inden opstart

Din behandlingsproces starter med, at du booker en konsultation à 1 times varighed hos os. Det sker ganske simpelt via vores online bookingsystem her på hjemmesiden – nemt og hurtigt. Mange nøjes med kun at booke og får udredning med det samme.

Ethvert forløb hos os tager udgangspunkt i et indledende møde, som du booker online her på hjemmesiden. På mødet foretages en grundig udredning af dine personlige udfordringer og behov, hvorefter du præsenteres for behandlingsmulighederne samt et forslag til et skræddersyet forløb. Mødet afholdes af vores kompetente specialister, der også sørger for at rådgive dig om forebyggende og plejende tiltag.

God forberedelse er alfa og omega, hvis din behandling skal forløbe gnidningsfrit. Derfor skal du forinden behandlingen sørge for ikke at have neglelak på tåneglene og undlade at smøre dine fødder ind på selve behandlingsdagen. Hvis du er over 65 år og ønsker helbredstillæg, skal du ansøge herom, inden du ankommer til klinikken.

Når du ankommer til klinikken, bliver du budt hjerteligt velkommen af vores venlige personale. Vi sørger for, at rammerne er så behagelige og trygge som overhovedet muligt, så du føler dig godt tilpas inden og under behandlingen. Ved hver behandling føres der desuden journal, så du kan vide dig sikker på, at der er styr på sagerne. Det vigtigste for os er, at du får en tryg og god oplevelse.

Når behandlingen er overstået, foretager vi en faglig evaluering, hvor vi vurderer dit videre forløb. Sammen med dig lægger vi her en individuel plan for dig, så vi kan sikre, at du bliver hjulpet bedst muligt på vej og ikke løber ind i de samme problemer igen fremover.

Selvom det kan lyde lidt hårdt, håber vi faktisk ikke at se dig igen, når forløbet er afsluttet. Forhåbentlig er dine problemer blevet udbedret, og du er blevet klædt godt på til at forebygge og undgå fremtidige gener. Det kræver dog, at du rent faktisk følger vores specialisters vejledning og den skræddersyede plan, vi har lagt for dig.

null

Tal med en behandler

Har du spørgsmål til klinikken, eller ønsker at book tid pr. telefon kan du altid ringe til os inden for klinikkens åbningstider man – fre 8-16 eller sende en mail.
null

Book en aftale

Slip for ventetiden i telefonen eller vores telefonsvare uden for åbningstiderne og book en aftale med det samme via vores online aftale kalenderBook aftale nu »

© 2024 Code and design by Replace

Log in with your credentials

Forgot your details?