Indlæg

Smerter i led og muskler kan skyldes fejlstillinger i fødderne. Ved fejlstillinger vil din gang ændres og din muskel og led brug igennem kroppen komme ud af balance. Det kan give symptomer som hård hud, hovedpine, ondt i nakke, ryg, hofter, knæ og fødder.

Vi laver korrigerende/støttende og eller aflastende indlæg specielt fremstillet til dig. Indlægssålerne udformes på baggrund af en fodanalyse og ledtest.

Fodtøjet er af afgørende betydning for et godt resultat. Vi vil derfor undersøge dine sko samt vejlede dig i hvordan du fremover køber sko der tager hensyn til dine fødder.

Har du tid til indlæg så medbring altid dine yndlingssko, samt et par stykker ekstra.

1.800,-

Pris inkl. moms

Hælsmerter

(Fascitis plantaris)

Fascitis plantaris (hælsmerter) er en inflammationstilstand i den store sene under foden. Det kan komme af mange forskellige årsager og alt efter hvad denne er kan vi tilbyde den behandling der passer bedst til dig.

Forebyggelse

Indlæg kan hjælpe

Laserterapi behandler effektivt og smertefrit inflammationen og derved smerterne. Denne behandling vil for nogle være nok til at komme problemet og smerterne til livs.

Lindring af fodsmerter

Klipning, fræsning & rensning

For nogle hvor årsagen er fejlstillinger i fødderne kan laserterapi fjerne smerterne men et indlæg vil være nødvendigt for at forebygge at det ikke kommer igen.

null

Er du ny klient?

  • For at give dig den bedst mulige behandling hele vejen er det vigtigt at holde styr på udvikling og historik. Derfor opretter vi altid en journal til vores nye klienter
Oprettelse af journal 115 kr.
null

Tilkøb

  • I forbindelser med din behandling kan vi nu også tilbyde ekstraservices. Du skal blot huske at angive det ved bestillingen.
Fodmassage 510-590 kr.
Lakering af negle 120 kr.
null

Udebehandling

  • Har du behov for at vi kommer til dig og behandler kan dette sagtens lade sig gøre. Et ekstra gebyr på 100 kr. kan forekomme afhængig af lokationen
Læs mere »

Det er vigtigt for os, at du som klient kender til forløbet og er tryg allerede inden opstart

Din behandlingsproces starter med, at du booker en konsultation à 1 times varighed hos os. Det sker ganske simpelt via vores online bookingsystem her på hjemmesiden – nemt og hurtigt. Mange nøjes med kun at booke og får udredning med det samme.

Ethvert forløb hos os tager udgangspunkt i et indledende møde, som du booker online her på hjemmesiden. På mødet foretages en grundig udredning af dine personlige udfordringer og behov, hvorefter du præsenteres for behandlingsmulighederne samt et forslag til et skræddersyet forløb. Mødet afholdes af vores kompetente specialister, der også sørger for at rådgive dig om forebyggende og plejende tiltag.

God forberedelse er alfa og omega, hvis din behandling skal forløbe gnidningsfrit. Derfor skal du forinden behandlingen sørge for ikke at have neglelak på tåneglene og undlade at smøre dine fødder ind på selve behandlingsdagen. Hvis du er over 65 år og ønsker helbredstillæg, skal du ansøge herom, inden du ankommer til klinikken.

Når du ankommer til klinikken, bliver du budt hjerteligt velkommen af vores venlige personale. Vi sørger for, at rammerne er så behagelige og trygge som overhovedet muligt, så du føler dig godt tilpas inden og under behandlingen. Ved hver behandling føres der desuden journal, så du kan vide dig sikker på, at der er styr på sagerne. Det vigtigste for os er, at du får en tryg og god oplevelse.

Når behandlingen er overstået, foretager vi en faglig evaluering, hvor vi vurderer dit videre forløb. Sammen med dig lægger vi her en individuel plan for dig, så vi kan sikre, at du bliver hjulpet bedst muligt på vej og ikke løber ind i de samme problemer igen fremover.

Selvom det kan lyde lidt hårdt, håber vi faktisk ikke at se dig igen, når forløbet er afsluttet. Forhåbentlig er dine problemer blevet udbedret, og du er blevet klædt godt på til at forebygge og undgå fremtidige gener. Det kræver dog, at du rent faktisk følger vores specialisters vejledning og den skræddersyede plan, vi har lagt for dig.

null

Tal med en behandler

Har du spørgsmål til klinikken, eller ønsker at book tid pr. telefon kan du altid ringe til os inden for klinikkens åbningstider man – fre 8-16 eller sende en mail.
null

Book en aftale

Slip for ventetiden i telefonen eller vores telefonsvare uden for åbningstiderne og book en aftale med det samme via vores online aftale kalenderBook aftale nu »

© 2024 Code and design by Replace

Log in with your credentials

Forgot your details?